Honamlı İlkokulu


Vizyon: İmza attığı çalışmalarla Türkiye´nin "marka okulu" olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin temel amaçlarını nirengi noktası kabul ederek milli ve manevi değerlerle yoğrulmuş, ülkemizin bugününe ve geleceğine katkıda bulunabilecek ayrıca hesabı verilebilir bir yaşam sürecek nesiller yetiştirmek.

Başarılar: Gerek ilkokul gerekse ilköğretim kurumu iken pek çok akademik, sosyal ve sportif faaliyetlerde ilçe, il ve ülke çapında başarılara imza atılmıştır. Okullarımızdan mezun olup da öğretmen, doktor, bürokrat, mühendis, subay, polis, hemşire vs. alanlarda hizmet veren onlarca insanımız vardır.

Saatler: Derslerin Başlaması: 08.30 Derslerin Bitişi : 14.10 hafta içleri 17.00´e kadar İYEP ve Egzersiz çalışmalarımız devam etmektedir.
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Voleybol, Geleneksel Çocuk Oyunları,
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK Bilim Fuarı, Konya Büyükşehir Belediyesi Bilim Tırı, Bilim Günleri...
Proje Çalışmaları: 1 Saat Sizdeyiz, Kariyer Günleri...

Telefon - 03328734007

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://honamliilkokulu.meb.k12.tr

Adres - HONAMLI MAH. 70823. SK. HONAMLI İLKOKULU SİTESİ NO 19 ÇELTİK / KONYA

Öğretmen :7
Öğrenci :106
Derslik :9
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1450
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Mahallemiz 1945 yılında konar-göçer aşiretleri tarafından oluşturulmuştur. Eski adı Honamlı iken daha sonra Gökpınar Kasabası olarak değiştirilmiştir. 01/04/2014 tarihinden itibaren mahalle statüsündedir. Şu an yaklaşık nüfusu 3810 civarındadır. Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimizin büyük bir kısmı mahallemizdeki kiralık evlerde ikamet etmektedirler. Bazı öğretmenlerimiz ise ilçe merkezi Çeltik´te (Okulumuza 6 km uzaklıkta.) ikamet edip gidiş-geliş yapmaktadırlar.

Adres - HONAMLI MAH. 70823. SK. HONAMLI İLKOKULU SİTESİ NO 19 ÇELTİK / KONYA

Ulaşım Mahallemizin Konya - Akşehir - Polatlı - Eskişehir merkezlerine ulaşımlar; mahallemizdeki minibüsçüler kooperatifi marifetiyle yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 186 km. dir. yaklaşık 2 saat 15 dakika sürmektedir. İl merkezine her sabah 2 minibüs gitmekte ve aynı gün geri dönmektedirler. Pazar günleri dışında her gün sefer yapılmaktadır. Çeltik ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır. Akşehir´e olan uzaklık 93 km. dir. yaklaşık olarak 1 saat 15 dakika sürmektedir. Akşehir´e pazar günleri 1 minibüs diğer günlerde 3 minibüs gitmektedir. Polatlı´ya olan uzaklık 75 km olup Polatlı´ya da her gün 1 minibüs sefer yapmaktadır.